Samarbeten

Tack vare våra samarbetspartners kan vi producera Timglaset Pod.
Här listar vi dem.

 


Invacare Invacare är ett internationellt hjälpmedelsföretag som tillverkar alltifrån rullstolar, gånghjälpmedel, sängar och andningshjälpmedel. Yasmin sitter själv i en Küschall-rullstol som är tillverkad av Invacare. Invacare sponsrar avsnitten 1-3 samt 34-50.


1024px-Coloplast.svgColoplast utvecklar ständigt produkter tillsammans med användare, för att göra livet enklare för människor med mycket personliga hälsotillstånd som till exempel blåstömningsbesvär och avföringsinkontinens.
Coloplast sponsrar avsnitten 28-30 och 31-33.


DevcodelogoDevCode-group är ett företag som jobbar inom områdena Systemutveckling, Betalningslösningar, Leverantörskontroll och Dynamisk Ärendehantering. De sponsrar Timglaset Pod inom ramen för deras stödprogram som de kallar för “DevCode Hero Awards”. Ett stödprogram där de aktivt vill stödja vardagshjältarna i samhället. DevCode sponsrar avsnitt 25.


site-logotypeRehab Station Stockholm bedriver medicinsk rehabilitering och personlig assistans med hög kvalitet i en stimulerande och kreativ miljö. De vänder sig till personer med ryggmärgsskador, stroke, multipel skleros, andra neurologiska sjukdomar och ortopediska skador. Deras arbete bygger på integrerade medicinska, psykosociala, hälsobefrämjande och tekniska insatser. Rehab Station Stockholm sponsrar avsnitt 21.


Atlas_AFAtlas Assistans erbjuder personlig assistans. “Eftersom varje person är unik så måste den personliga assistansen utformas på ett unikt sätt. Det finns inga färdiga mallar eller recept för att uppnå optimal assistans – den måste man arbeta fram.” Atlas Assistans sponsrar avsnitten 5-10 och avsnitten 12-20. Stefan Sundquist som startade Atlas Assistans är med i avsnitt 7.
Lyssna här: Stefan – Den norrländska VD:n


logoFrösunda erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. “Vi vet att alla är unika. Därför erbjuder vi personlig assistans som ska passa dig och det du behöver.” Frösunda Assistans sponsrar avsnitten 4 och 11.


spinalislogga_vektorStiftelsen Spinalis är en allmännyttig stiftelse, vars huvudmål är att främja forskning och behandlingsutveckling inom ryggmärgsskadeområdet. Grundaren och VD:n Claes Hultling är med i avsnitt 10.
Lyssna här: Claes – Läkare utan gänser


welltrips_v_logga4-1Welltrips.com filtrerar fram anpassade hotell runt om i världen och deras grundvärdering är att det ska vara lika enkelt för alla att boka hotell, oavsett behov. Sebastian Forsén är en av grundarna till resebokningssidan WellTrips och är med i avsnitt 18.
Lyssna här: Sebastian – Den gränslöse globetrottern